JoomlaTemplates.me by HostMonster Reviews
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Publicatie delimitare sectii alegeri locale page 001
 
 
ANUNȚ
 
Dezbaterea Publică cu scopul elaborării
Strategiei de dezvoltare a comunei Blăjel, județul Sibiu
 
În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003, privind transparența decizională în administratia publică, cu modificările și completările ulterioare, administrația locală, a decis realizarea on-line a  dezbaterii publice privind elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală a comunei Blăjel pentru perioada 2021 – 2027, ținând cont de evoluția actuală a pandemiei de Coronavirus COVID-19, precum și menținerea stării de alertă, și măsurile necesare de întreprins pentru păstrarea sănătății populației.
 
Strategia de dezvoltare locală reprezintă unul din paşii cei mai importanţi care susţin procesele de dezvoltare locală, contribuind semnificativ la creșterea absorbției fondurilor europene nerambursabile, a capacității instituționale, la transparența actului de guvernare locală, la îmbunătățirea serviciilor oferite cetățenilor și, implicit, va îmbunătăți șansele unei creșteri economice și sociale durabile, inteligente și incluzive. În esenţă, acest tip de strategie clarifică pe termen mediu şi lung care sunt direcţiile şi domeniile spre care se orientează efortul de dezvoltare al comunităţii, de aceea dorim să reflecte cât  mai fidel posibilitățile reale de dezvoltare a comunei Blăjel.
 
Considerăm implicarea dumneavoastră va contribui la furnizarea unui real și util instrument de planificare în vederea dezvoltării durabile a comunei Blăjel. De aceea așteptăm cu interes propunerile dvs. de proiecte, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de Strategie supus consultării publice se pot depune până în termenul maxim până la data de 04.09.2020.
 
a) ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail a Comunei: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
b) prin poștă pe adresa Primăriei Comunei: Str. Tudor Vladimirescu, nr. 70, județul Sibiu, cp: 557050
 
c) la sediul Primăriei Comunei: Comunei: Str. Tudor Vladimirescu, nr. 70, județul Sibiu, cp: 557050
 
Materialele supuse dezbaterii se găsesc publicate pe pe site-ul propriu al Comunei, http://www.primariablajel.ro, la secțiunea Anunțuri
 
 
Primar
Mărginean Marius
Accesări: 1316